Billede Credits: Pixabay

Hvad Er Et Objektiv? - Her Er Svaret

24. February 2021

Der er mange ting at holde styr på i forhold to fotografering og der findes alverdens udstyr, så her fortæller vi dig lidt nærmere om hvad et objektiv er. 

hvad er et objektiv? - Et objektiv er en slags linse der kan påsættes og aftages et kamera for at skabe en bestemt effekt. 

De mest typiske objektiver kalder man blandt andet for normal eller prime objektiver, men der findes også teleobjektiver og vidvinkel objektiver. 

Et teleobjektiv fungere som en kiggeret, hvor man kan se motiver på meget lang afstand, hvor den nærmest trækker objektet helt tæt på, som stod det lige foran dig, det kan du ikke med de andre objektiver, der skal du gå tæt på objekterne for at kunne fange dem på tæt hold. 

Med et vidvinkel objektiv, kan man nå breder up i viden på billederne, så man kan få mere med på billederne så du ikke behøver at bevæge dig længere væk for at få alt med på billedet. 

Du kan dog også få special objektiver som eksempelvis makro-objektiv hvor du kommer helt ekstremt tæt på objekter og kan fange nogle vilde detaljer i motiverne. 

Der findes også et objektiv som man kalder for fish eye objektiv, da resultatet af billederne er runde og giver en fiskeøjeeffekt. 

Læs: avXperten- har ydet økonomisk støtte til ovenstående indhold. Der kan du, udover mange andre ting, bestille terrassevarmer. Herfra siger vi tusind tak.