Billede Credits: Pixabay, lukasbieri

Hvad Er En Drone?

23. May 2022

En drone er en elektronisk maskine, som er beregnet til at flyve oppe i luften.

Den kan fås i forskellige versioner og du kan få lige præcis den drone, du ønsker, til det formål du gerne vil bruge den til.

Droner bruges gerne til fotos eller video, herunder også optagelse hvis du undersøger et område eller skal bruge noget materiale til institutioner. 

Selve dronen er sat sammen på den måde, at den har en 'krop', hvor der gerne er de forskellige ledninger til batteri, funktioner og evt. lys indeni. Det er næsten det, der er det mest gengse på en drone. Ligeså snart vi kommer til udseendet, så kommer variationerne frem. 

I forhold til vinger, så er det gerne små propeller, sidder på siderne eller toppen. Her kan det variere mellem 2 og faktisk helt op til 6 eller 8. Det samme er også gældende for ben på dronen. Nogle droner har faktisk ingen ben, så der skal du have armen i brug, for at gribe den når den kommer ned fra himlen. Dog kan de have op til 6 eller 8 ben ligesom en edderkop.

Droner er dog rigtig praktiske, da de kan give noget godt materiale til brug på sociale medier, herunder også billeder så man kan se skoler, institutioner osv. oppefra.

OBS: Som mærkatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis dagmarkors eller utallige andre gode varer. Derfor er dette blogindlæg ikke upartisk.